۱۴۰۳/۱۲/۲
دکتر رضوی‌نژاد:
محصول طرح امام صادق (ع) از جنس داشته‌های تمدنی و هویت ایرانی اسلامی است

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری تاکید کرد: این طرح، محصولی فرهنگی را به اجتماع تقدیم می‌کند و به ظهور و بروز می‌رساند که از جنس داشته‌های تمدنی و فرهنگی و هویت ایرانی اسلامی است.

به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، دکتر روح‌الله رضوی‌نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در دوره توانمندسازی طرح امام صادق (ع) با ابراز خرسندی از برگزاری این دوره و حضور پر انرژی و انگیزه راهبران طرح امام صادق (ع)، گفت: حس مثبت و انرژی خوب این جلسه نشان می‌دهد اینجا قرار است اتفاقات خوبی بیفتد، در این جلسه که آمدم خیلی انرژی گرفتم .

وی به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) اشاره کرده و افزود: ما در تهدید سخت، مشکلی نداریم البته اگر اتفاق بیفتد به هر حال سختی‌های خودش را دارد. اما انقلاب اسلامی در این فضا با باور «ما می‌توانیم» به جایی رسیده که می‌گوید باکی نخواهد داشت اگر همه خبیثان عالم جمع شوند. در موضوع غزه دیدیم این خبیثان به چیزی پایبند نبودند. در دنیایی که برای هر اتفاق کوچکی عالم و آدم را به هم می‌ریزند، در حالی‌که شاهد قتل عام کودکان و زنان هستیم، همین‌ها همه تلاششان را برای کمک به باند جنایتکار صهیونیسم می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری افزود:  پرچم انقلاب اسلامی پرچمی است که عزت آفرین است. عزتی که در غزه می‌بینید ناشی از انقلاب اسلامی است. در این راه، طبیعی است که دشمن تلاش خواهد کرد با همه توان مانع آن شوند. کما اینکه در ۸ سال دفاع مقدس دیدیم با همه توان، با تحریف، با تحریم و با تهدید از هر مسیری با ما مبارزه کردند. در این‌جا انقلاب اسلامی به برکت رهبر حکیم انقلاب، گرفتاری و مشکلی ندارد، انقلاب اسلامی در ابتدا از یک نقطه تاریک شروع می‌کند. تا آنجا که اکنون در مورد دانش‌بنیان‌ها و  فناوری هسته‌ای و هوافضا و کوانتوم و .... در رتبه‌های بالایی در جهان قرار دارد. 

وی افزود: حوزه تهدید نرم، موضوعی اساسی است و همه صورت مسأله‌هایی که انقلاب اسلامی با آن روبروست، بیشتر از جنس حوزه سخت و فنی نیست، بلکه از جنس نرم است.

رضوی نژاد گفت: حتی در حوزه علم، آنچه با نام نظریه و علم می‌شناسیم، محدود به مشاهدات تجربی نیست، که از جنس فرهنگ و جهان‌بینی است و با مبادی فرهنگی و جهان بینی و علوم انسانی مرتبط است. داشته‌های تمدنی‌مان را که ببینید همه تاکیدات گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه نرم است.

وی افزود:  طرح امام صادق (ع) طرح رشدی است. مانند طرح باقرالعلوم (ع) که همه خوبی‌های طرح باقرالعلوم (ع) را دارد و در حوزه علوم انسانی است، این طرح، طرح رشدی برای تبدیل شدن به صنایع خلاق است.

این استاد دانشگاه با تاکید بر آنکه این طرح، محصولی فرهنگی را به اجتماع تقدیم می‌کند و به ظهور و بروز می‌رساند که از جنس داشته‌های تمدنی و فرهنگی و هویت ایرانی اسلامی است.

وی راهبران طرح امام صادق‌(ع) را فرماندهان و راهبران و علمداران این جریان نامیده و اظهار امیدواری کرد، سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری توفیق حمایت، پشتیبانی و سربازی در این کار اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی را داشته باشد.

وی گفت: امیدواریم هر راهبری در استان خودش این طرح را که بسیار اهمیت دارد، در  بستر بسیج که متعلق به همه مردم با همه سلیقه‌ها و ایده‌هاست محقق کند.

وی از زحمات و تلاش‌های دکتر کیخا جانشین سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری و همچنین سجاد احمدی مسئول طرح امام صادق (ع) و پیگیری‌های وی و همکاری دکتر رحمانی و مجموعه ایشان برای برگزاری این دوره و حرکت در این مسیر، تشکر کرده و این طرح را در فضای انقلاب اسلامی که آرمانش تحقق تمدن نوین اسلامی است، رویدادی مهم دانست که در سیستم حکمرانی ملی ما شاید کمتر به این حوزه پرداخته شده است.

انتهای پیام /