ریزجلبک ۷۰ برابر گوشت پروتئین دارد
ریزجلبکها نوعی ابرغذا یا سوپرفود به شمار میروند که ۷۰ برابر گوشت پروتئین دارند.
به گزارش خبرنگار علم و فناوری جهانی پرس-هانیه حیدری، اعظم فیض یکی از کارمند شرکت زیست پالایشگاه ریز جلبک قشم با اشاره به این که این شرکت ریزجلبکها را در سه گرید خوراکی، آرایشی و دامی و گیاهی تولید میکند، بیان کرد: این محصولات دارای مجوز و سیب سلامت هستند. ریزجلبک مادهای بسیار مفید است که به عنوان طلای سبز نیز معرفی میشود.
وی افزود: ریزجلبکها 70 برابر گوشت پروتئین دارند، سرشار از آهن، آنتی اکسیدان، ویتامینهای گروه بی و آ هستند. مصرف این ماده باعث بهبود سیستم ایمنی بدن، کنترل دیابت و فشار خون میشود. همچنین از ریزجلبک برای افزایش و کاهش وزن نیز استفاده میشود، مصرف این ماده نیم ساعت قبل غذا باعث کاهش وزن و نیم ساعت بعد غذا باعث افزایش وزن میشود.
فیض گفت: ریزجلبکها از نظر قیمتی نیز مقرون به صرفه هستند. از گرید خوراکی میتواند در تولید شیرینی، اسموتی، شربت، کیک، مربا، سس، ترشی و... استفاده کرد.