صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
مدیریت شهری
فرهنگ و هنر
اجتماعی
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش

تار و تاریخ با شعر بختیاری به قلعه چالشتر رفت

تازه‌ترین اثر پروژه «تار و تاریخ‌» با عنوان «به کس دل نَبَهسُم» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد و خوانندگی میلاد هیبدی در شهر کرد و در قلعه چالشتر ضبط شده است.

به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی پروژه «تار و تاریخ»، تابلو موزیکالِ «به کس دل نَبَهسُم» اثر دیگری از پروژه «تار و تاریخ» با آهنگسازیِ میدیا فرج‌نژاد است.
در این اثر میلاد هیبدی آواز می‌خواند و میدیا فرج نژاد ضمنِ آهنگسازی، تار این قطعه را هم می‌نوازد.
شعر این آهنگ از سروده‌های مهدی احمدی است.
میدیا فرج‌نژاد آهنگساز و طراح پروژه «تار و تاریخ» در یادداشتی درباره تابلو موزیکالِ «به کس دل نَبَهسُم» نوشته است:
«هر بار که برای آهنگسازی، سراغ شعر بختیاری می‌روم، انگار دریچه‌ای جدید در ملودی پردازی برایم باز می‌شود. این تاثیر عجیبی‌ست که آهنگِ کلام بختیاری دارد. شعر که به زبان می‌آید خودش دارای آهنگ است. فقط کافی است شنونده خوبی باشید. کمی دقت کنید و رسانای درستی باشید. موسیقی خودش جاری می‌شود.
انگار روح کلمات آهنگین است.
حتی وقتی دو بختیاری زبان با هم صحبت می‌کنند هم آهنگ کلمات جذاب است.
غزل شیوای مهدی احمدی و زیبایی منحصر به فرد قلعه چالشتر که زمانی مرکز امور حاکمیتی چهارمحال هم بوده است، در کنار هم، من را به شکلی رسانای تالیف این تصنیف کرد.
از لحظه‌ای که آهنگسازی‌اش را شروع کردم تا نت آخر بدون انفصال جاری شد. انگار تصنیف در کلمات جاری بود و من تنها شنونده و راوی اش بودم.
دِلُم پُر وه اَورِه  قِرارِه  بِوارِه
گِمُونُم کِه دَینِ مُو نا رُوزِگارِه
با میلاد هیبدی دو سال پیش نیز در «کول فرح» اثری را به زبان بختیاری ضبط کرده بودم، در این اجرا اما پیشرفتش و پختگی‌اش طی دو سال گذشته خوشحالم کرد و برای من خوشنودی بیشتری از این وجود ندارد.»
«به کس دل نَبَهسُم» را پویا پایور میکس و مسترینگ کرده و ضبط آن در استودیو 54 توسط پویا پایور انجام شده است.
کارگردانی، تدوین و تصویرِ این اثر کاری از مرتضی حاج محمدی است. نشر بین‌المللی این آهنگ هم برعهده موسسه فرهنگی هنری نغمه سازان دلنشین است.
پروژه «تار و تاریخ» حدود دو سال است که کار خود را با تمرکز بر ساخت قطعاتی برای بناهای تاریخی ایران آغاز کرده است. در این پروژه تا کنون حدود دویست تن از هنرمندان سراسر کشورمان حضور داشته‌اند.
آلبوم «تار و تاریخ» چندی پیش توانست در مسابقه بین المللی گلوبال موزیک اواردز - سال 2023 و در بخش‌های بهترین نوازندگی و بهترین موسیقی فولک معاصر، دو مدال طلا برای کشورمان به ارمغان بیاورد.
انتهای پیام/

شناسنامه


کدخبر: ۳۵۴۷۴۰
تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۲     ساعت: ۲۲ : ۱۱
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس:       زیرسرویس:
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
  • ٢٣ جمادي الاولي ١٤٤٦
  • Nov 25 2024