افزایش مصرف مکملهای تغذیهای / تفاوت مکملها در موارد مصرفی
رییس اداره مکملهای تغذیهای، ورزشی و انرژیزا اداره کل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکملها در چند سال اخیر در کشور، پرکردن شکاف تغذیهای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این موضوع برشمرد.
به گزارش جهانی پرس از ایسنا، دکتر ریحانه اکبریان اظهار کرد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسهگذاری این نوع از فرآوردهها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکملهای تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکملها در کشور است.
وی افزود: باتوجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.
اکبریان گفت: انواع ویتامینها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد بویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکیاستخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار میگیرد.