موسی کلیم الله نسخه ای سریالی که مخاطب پسند است
فیلم سینمایی یا سریال تاریخی موسی کلیم الله ساخته ابراهیم حاتمی کیا یکی از فیلمهایی است که قطعا در قاب تلویزیون با استقبال مخاطب روبرو خواهد شد.
به گزارش جهانی پرس- مریم حضرتی- فیلم موسی کلیم الله اثری از زنده یاد فرج الله سلحشور می تواند باشد چرا که این فیلم ابتدا به نام ایشان بود و بعد از فوت به شورجه و پس از آن به دست حاتمی کیا رسید.
این فیلم طبق شنیده ها و اسناد موجود پر هزینه ترین فیلم جشنواره فیلم فجر است چرا که به روایتی شنیده شد نسخه سینمایی این فیلم در فصل طلوع در جشنواره به نمایش درآمد و قرار است این به صورت سریال در 5 فصل از تلویزیون پخش شود.
صحنه های موجود در فیلم همانا برخی صحنه هایی است که مخاطب را به سریال یوسف پیامبر می کشاند در صورتی که در این فیلم هم عنوان می شود که یوسف 200 سال پیش بوده و اگر حساب کنیم در این 200 سال آیا تغییراتی را چه در زمان و چه در مکان شاهد نمی شویم؟
گویا این فیلم به گفته تهیه کننده آن محمود رضوی در بزرگترین استودیوی تولید مجازی (Virtual Production) آسیا و سومین مدل این استودیو در جهان در ایران و برای این پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
فیلم موسی کلیم الله روایتگر بخشی از کودکی یعنی زمان بدنیا آمدن این پیامبر را به نمایش می گذارد که البته از صحنه هایی که گاهی به نقاشی متصور می شود را شاهدیم گویا از هوش مصنوعی در این فیلم استفاده کرده اند اما بخش تاثیرگذار این فیلم موسثقی آن هست که توسط همایونفر می شنویم.
البته برای این فیلم سروصداهایی درخصوص بودچه چندهزار میلیاردی بود اما این فیلم توانسته تا حدود رضایت مخاطب را جلب کند.
بازی ها به مراتب خوب است اما یکی از مواردی که میتوان ایراد این فیلم دانست حضور فرهاد آییش در دو نقش دید. شاید اگر در همان نقش خواب گذار بود بهتر مخاطب پسند تر بود اما به طور کل این فیلم تاحدودی قوم بنی اسرائیل را خوب نشان می داد مگر اینکه در ادامه فصل های بعدی این فیلم بفهمیم چرا این بخش را خوب جلوه داده است.
در این فیلم مریلا زارعی (در نقش مادر حضرت موسی)، علیرضا کمالی (در نقش پدر حضرت موسی)، بهنام تشکر (در نقش فرعون)، بهاره کیان افشار (در نقش آسیه) فرهاد آئیش، شکیب شجره و مریم سرمدی بازی داشته اند.