به گزارش جهانی پرس، شماره دوم مجله خردورزی ویژه خردادماه و تابستان ۱۴۰۲ با تیتر اصلی «جسارت نقد؛ اعتلای حکمرانی در گرو نقد درونگفتمانی» با طراحی جلد علیرضا ذاکری منتشر شد.
برخی از مطالب این شماره شامل «حکمرانی قبیلهای» گفتوگو با حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، «انقلاب ما و حکمرانی اسلامی» بررسی حکمرانی دینی از منظر آیتالله جوادیآملی، آیتالله مصباحیزدی، علامه حکیمی و شهید بهشتی، «نگاه سادهانگارانهای به حکمرانی داشتیم؟» نگاهی به چهل و چهار سال حکمرانی جمهوری اسلامی در گفتگو با عماد افروغ، مهدی غضنفری و محمدهادی همایون، «تمنای هرج و مرج» آزادی بدون امنیت چه بلایی بر سر جامعه میآورد؟، «دانش نظری بهمثابه قدرت» گفتگوهایی با آندره آناتولیویچ بایکوف، مجتبی عبدخدایی و گرگ سیمونز پیرامون کارکرد نظریات پساغربی روابط بینالملل، «بررسی رابطه اسلام و قوانین جمهوری اسلامی» در گفتگو با رضا غلامی و خیرالله پروین، «کانون بحران» شش گفتار و پنج یادداشت درباره آثار هوش مصنوعی بر آینده جهان، نگاهی به «برادران لیلا» یک هجویه طبقاتی که پشت مانکن اعتراض پنهان شده است، «لغزش اعتماد عمومی» چرخه فضیلتآمیز اعتماد در حکمرانی است.
دومین شماره مجله «خردورزی» به مدیرمسئولی رفیعالدین اسماعیلی، سردبیری مجید رحیمی و طراحی جلد علیرضا ذاکری منتشر شد.
مجله خردورزی پس از انتشار چهارده شماره به صورت دیجیتال، مجوز چاپ مجله گرفت. از شماره پانزدهم این مجله به صورت چاپی منتشر شد که شماره اول نام گرفت.