به گزارش جهانی پرس - مائده حضرتی- انارکی محمدی با اشاره به اینکه در این پروژه طراحی،اخذ مجوز و نظارت بر اجرا با همراهی شهرداری منطقه انجام گرفت و کسبه هزینههای اجرا را متقبل شده اند، اظهار کرد: رویکرد این پروژه، مردمیسازی اداره شهر است؛ به این ترتیب هم اعتماد متقابل بین مردم و مدیریت شهری ایجاد میشود و هم حس تعلق به شهر افزایش مییابد.
شهردار منطقه۱۲ افزود: این طرح با محوریت ساماندهی سیم کشی های برق ، تعویض لامپ های پرمصرف وقدیمی با ال ای دی های کم مصرف متناسب با استانداردهای شهری،حدف تابلوهای عمودی و زواید فیزیکی نا زیبا و اجرای المان نوری سقفی به مدت یکماه انجام شد ویکسان سازی تابلوی مغازه ها نیز در دستور کار قرار گرفت.
وحیدرضا انارکی محمدی افزود:برنامه ارتقای کیفیت زندگی در مرکز تاریخی تهران زمینه ساز برنامه ریزی و اولویت بندی اقدامات عملیاتی در حوزه های کالبد شهری و انضباط شهری با هدف پاسداشت از میراث ملموس و معنوی و ذخایر فرهنگی و احیای آن به مرکزی پویا برای تجارت، سرگرمی و تفریح تمرکز دارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پروژههای مشارکتی باید سه شاخص محلهای بودن، دخیل بودن شهروندان در انتخاب پروژه و مشارکت آنها در اجرای پروژه را دارا باشند.
گفتنی است پلاک طلا با عنوان مشارکت شهرداری وکسبه از سوی شهرداری به هیات امنا تقدیم شد.