کد خبر :365303
از آرم‌ها برای رسیدن به آرمان‌ها گذشتیم
نشست مشترک مدیران فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران با رئیس و تعدادی از معاونین سازمان تبلیغات اسلامی به میزبانی این سازمان برگزار شد.

به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در این جلسه که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، محمدامین توکلی‌زاده؛ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ضمن ارائه گزارشی خلاصه از اقدامات مختلف و موفق معاونت امور اجتماعی وفرهنگی در شهر تهران، اظهار کرد: من همواره قدردان حجت الاسلام والمسلمین قمی بوده‌ام که پرچمدار حوزه فرهنگ بوده‌اند و در جمع‌های مختلف از مظلومیت حوزه فرهنگ دفاع کرده‌اند. امیدواریم با تلاش‌های عزیزانی همچون ایشان؛ اربعین امسال تصویر شایسته‌ای از بزرگترین اجتماع ضدصهیونیستی مسلمانان جهان شکل گیرد.
 
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به الگوی مشارکت بین نهادها در فعالیت‌های بزرگ فرهنگی اجتماعی، ادامه داد: حرکت جبهه‌ای به ما یاد داد که از آرم‌ها برای آرمان‌ها بگذریم، وظایف و تکالیف‌مان را وسط بگذاریم و در کنار هم به مردم خدمت کنیم.

توکلی زاده تصریح کرد: مجموعه شهرداری تهران با سازمان تبلیغات اسلامی حس برادری دارند. همکاری و همراهی که در چند سال اخیر میان سازمان تبلیغات اسلامی و شهرداری تهران رخ داده خاطره ساز و تأثیرگذار بوده  و ما به تجربه دریافته‌ایم که هر جا منسجم‌تر و بیشتر در کنار هم کار کردیم، برکات خدا هم بیشتر نازل شده است.برای حل آسیب های فرهنگی و اجتماعی و تاثیرگذاری در این عرصه فقط الگوی کار قرارگاهی و جبهه‌ای جواب می‌دهد وگرنه هیچکدام از دستگاه‌ها و نهادها به تنهایی نمی‌توانند کار مهم و اثرگذاری انجام دهند.

در ادامه این جلسه حجت الاسلام قمی گفت: مشارکت نهادهای مختلف در برگزاری رویدادهای فرهنگی سال های اخیر تهران الگوساز بوده و نشان از بلوغ نهادهای فرهنگی در فعالیت های فرهنگی،رسانه‌ای و اجتماعی دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن قدردانی از مجاهدت‌های صورت‌گرفته در عرصه فرهنگی اجتماعی مجموعه شهرداری تهران و با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید ابراهیم رئیسی، گفت: زمان و فرصت خدمت با شتاب سپری می‌شود، اما به نظرم این جمع در عرصه خدمات فرهنگی و اجتماعی توفیقات بزرگی داشته است.  اغلب این جمع را بنده به مجاهدت و دلسوزی و عرضه و توان کاری میشناسم. این جمع، جمع خوش‌توفیقی است و هم خوش ذوق هستند و هم مهارت دارند و هم توانمند هستند. ما با هم دغدغه ها و دردهای مشترک داریم. آرمان های واقعی و دست‌یافتنی داریم و نظام محاسباتی و روش های مدیریتی نزدیک به هم داریم و همه به خادمی مردم که جزئی از مکتب امام است افتخار می کنیم. در این دوره مدیریت شهری مهمتر از کالبد شهر، جان شهر بود که مورد توجه قرار گرفت.

حجت الاسلام قمی ادامه داد: طبعاً منظورم از این خدمات، مدیریت فرهنگی بالا به پایین نیست؛ چرا که ما موظف به حمایت و پشتیبانی از جریانات مردمی هستیم و تجربیات فعالیت های فرهنگی اجتماعی سالهای اخیر نظیر اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها، مهمانی ده کیلومتری غدیر، محفل امام حسنی‌ها و... گواه آن است که ما در کنار هم در این عرصه رشد کرده ایم؛ مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته ایم و به قوت و غنا و ژرفا و پیچیدگی‌ای در طراحی رویدادها و فرآیندهای فرهنگی رسیده ایم که می تواند در سطح کشور و در عرصه های مختلف الگوساز باشد و تکرار شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: الگوی مشارکت نهادها در برگزاری رویدادهای بزرگ فرهنگی اجتماعی برخاسته از منظومه فکری امام راحل و رهبر انقلاب است و شما می بینید که در سومین سال تجربه مهمونی ده کیلومتری غدیر در تهران، امسال مجموعه جشن های مردمی غدیر در سطح کشور به بیش از 300 کیلومتر در 400 شهر رسید. این مسأله نشان دهنده الگوساز بودن این مدل حکمرانی فرهنگی در سطح کشور است که باید سعی کنیم آن را درعرصه های دیگر طراحی و تکرار کنیم.

رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به تعبیری از شهید سید مرتضی آوینی گفت: سید شهیدان اهل قلم ایران تعبیری دارد با این مضمون که تهران مبدأ تحولات اجتماعی در سطح کشور است. با این نگاه مجاهدت های صورت گرفته در سالهای اخیر در تهران فراتر از کالبد این شهر تاثیرگذار بوده است.