صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
مدیریت شهری
فرهنگ و هنر
اجتماعی
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش
پيوندها
بانک صادرات
هواپيمايي قشم
بيمه پارسيان
ايران خودرو
بانک گردشگري
بانک ملي
کوير موتور
لاماري
کوير موتور
دکتر یارزاده :

رسالت دانشگاه فرشچیان تربیت هنرمند متعهد است

نشست هم اندیشی اصحاب رسانه با موضوع «نظام استاد، شاگردی در آموزش هنر کشور » با حضور ریاست، اعضای شورای عالی سیاستگذاری، راهبردی و نخبگان هنری در دانشگاه استاد فرشچیان برگزار شد.

به گزارش جهانی پرس، دکتر  یارزاده در این نشست با بیان اینکه تصویب استاد شاگردی رسالت مهمی بود گفت: این رسالت توسط تک، تک اعضا شکل گرفت، بنده به عنوان خادم نظام هنر توانستیم در سال 1402 آن را ثبت  کنیم.


وی افزود: اما دانشگاه‌های امروز نتوانستند این کار را انجام دهند تعداد کیفیت و کمیت معظل اصلی دانشگاه‌ها است. به همت استاد رجبی کتاب حمکت و آداب هنرهای سنتی را تصویب کردیم نیاز بود متن های مرجعی  که درس اخلاق در هنر بود را داشته باشیم.

این استاد  افزود :رسالت دانشگاه این بود که نخبگان هنری را جذب کند، ما توانستیم 9 نخبه هنری جذب کنیم که مرتبه دانشیار و استادی داشته باشند و حتی لیسانس داشته باشند. رسالت دانشگاه فرشچیان تربیت هنرمند متعهد است.

در ادامه دکتر حسن بلخاری گفت: ما در کنار استاد رجبی از 15 سال پیش تا به امروز  این بحث را دنبال می کردیم تا آنکه امروز  شکل گرفت، دانشگاه استاد فرشچیان را دانشگاه حکمت بنیان وسنت محور می دانم. وقتی از حکمت صحبت می کنم اول از فرهنگ قرآنی، دوم جامعیت وسوم اخلاق  صحبت می کنیم،


وی افزود : این استاد و شاگردی از مفاهیم سنت است، سنت‌گرایان سنت را وحی می دانند یکی از ابعاد وجوانب نظام سنت مسئله استاد وشاگردی است؛در نظام استاد و شاگردی ایجاد رابطه پدرانه وفرزندانه را می بینیم چیزی که در طول سنت‌های هنری ما وجود داشته است.


دکتر محمد علی رجبی از مفاخر علمی وفرهنگی کشور هم خاطرنشان کرد: کار سختی است ابتدای هر کار مخصوصا کاری که تجربه ای نداریم مخصوصا سده اخیر که فاطه دوری برای ما  شده است.

وی افزود: از ابتدای انقلاب استاد فرشچیان با مسئولین نامه نگاری کردند تا یک مرکز آکادمیک برپا شود. شما این مرکز را به عنوان استاد وشاگردی می‌شناسید اما در یک مقام قرار دارند اساس بر این است که استاد می داند که علمی را که می خواهد آموزش دهد در وجود شاگرد هست،پس هر شاگردی توان سیر وسلوک در این مسیر را ندارد.
دکتر ایمانی خوشخو در پایان گفت: ایده اصلی این دانشگاه به استاد فرشچیان برمی‌گردد و جزء آرزوهای او بود که این آکادمیک برپا شود، استاد می گفت بیش از 10 مسئول را دیدم تا این دانشگاه شکل گیرد بالاخره پیگیری هایی شد و این اتفاق افتاد و کار بزرگی بود خوشبختانه در این دولت شورای پیگیری داریم بعد از 40 سال سند موسیقی کشور تصویب می شود که حقوق هنرمندان، تهیه کنندگان در به رسمیت شناخته می شود.

شناسنامه


کدخبر: ۳۴۴۱۷۴
تاریخ: ۱۴۰۲/۶/۱۹     ساعت: ۱۳ : ۵۲
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: اختصاصی جهانی پرس       زیرسرویس: اختصاصی جهانی پرس
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۵ آذر
  • ٣ جمادي الثانيه ١٤٤٦
  • Dec 05 2024