به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی آریاداناک، پایان طرح پایش اشتغال کشور مربوط به سال 1402 با تقدیر از واحدها و سرپرستان برتر نظارت بود که هدایایی به رسم یادبود به پاس تلاش های بی وقفه ایشان در مسیر ارتقا اشتغال کشور تقدیم گردید.
در این مراسم تقدیر، آقای دکتر محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال، آقای دکتر محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی، آقای دکتر حامد ویس کرمی معاون امور تعاون و آقای دکتر حامد فروزان دستیار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حضور داشتند.
آقای دکتر قاسم رستم پور مدیرکل نظارت و هماهنگی طرح های کارآفرینی و اشتغال با همراهی آقای مسعود بیگی رییس مرکز ملی پایش سیاست ها و برنامه های اشتغال گزارش مختصری از وضعیت نظارت طرح پایش در پایان طرح پایش اشتغال کشور مربوط به سال 1402 اطلاع دادند. رستم پور ادامه داد مطابق گزارش معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون،کار، رفاه اجتماعی گفتنی است طی دولت سیزدهم در راستای ارتقای کیفیت طرحهای اشتغالزا، حصول اطمینان از صحت فعالیتهای انجام شده و ارائه مشاورههای چهره به چهره به مجریان طرحهای موصوف، به صورت گسترده اقدام به نظارتهای میدانی، پایش تلفنی و ارسال پیامک های اطلاع رسانی برای مجریان طرح های اشتغالزا گردیده است، چنانکه طی سال 1402 ، بیش از یکصد هزار نظارت میدانی، بیش از 420 هزار تماس تلفنی انجام و بیش از یک میلیون پیامک به وام گیرندگان و مجریان طرح های اشتغالزا ارسال شده است. همچنین خاطر نشان کردند که در سال 1403 قطعا این ارقام و اعداد متفاوت خواهد بود و با ارتقا سیستم های ارتباطی می توان به موارد بیشتری رسیدگی نمود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال در تکمیل صحبت های دکتر رستم پور اذعان داشتند از اهداف اصلی این طرح درواقع صحت سنجی و بررسی استفاده صحیح و مؤثر از وامهای دولتی توسط مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا، شناسایی نیازهای صاحبین کسب و کارها در استفاده از تسهیلات اشتغالزا و ارائه راهکارهای بهبود آنها و بررسی نتایج و عملکرد کسب و کارهایی که از وامهای دولتی بهرهبرداری میکنند و ارزیابی تأثیر آنها در اشتغالزایی و توسعه اقتصادی کشور بوده که به پاس همکاری دولت با بخش خصوصی و نظارتی که مردم بر خود مردم جهت ارتقای اشتغال دارند این مهم محقق گردیده است.
قاسم رستم پور مدیرکل نظارت و هماهنگی طرح های کارآفرینی و اشتغال در این راستا اظهار کرد:
نظارت ناظرین ما با توجه به مشخصات کامل اشتغال یافتگان جدید به محل کار یا محل فعالیت اشتغال افراد مراجعه و با استفاده از نرم افزار های آنلاین نسبت به راستی آزمایی و انطباق وضعیت موجود با داده های سامانه اقدام نمودند. او با اشاره به اینکه این طرح با هدف تضمین اینکه مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا که از وامهای دولتی استفاده کردهاند، این تسهیلات اشتغالزا را به منظور راه اندازی و توسعه کسب و کارهای خود بهصورت صحیح و مؤثر استفاده میکنند و نیز ایجاد شفافیت و کنترل بر استفاده از وامهای کسب و کارها توسط مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا ، طراحی و اجرا شده است. گفتنی است با تحلیل و پایش وضعیت اشتغال این مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا و بررسی استفاده مناسب از تسهیلات اشتغالزا، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی توانایی تصمیمگیریهای بهتر و ارائه سیاستهای مناسبتر در حمایت از این صاحبین کسب و کارها را خواهد داشت.
در ادامه رییس مرکز ملی پایش سیاست ها و برنامه های اشتغال امید داشتند تا در پایش سال 1403 تعدادی از مسائل کاری ناظرین طرح رفع شده و ناظرین با مسائل و مشکلات کمتری در این مسیر در کنار دولت حضور داشته باشند.
در پایان طرح پایش اشتغال کشور مربوط به سال 1402 از کتاب بررسی مدل های نظارت بر طرح های اشتغال زا رونمایی شد و با امضای معاون توسعه و کارآفرینی، معاون تعاون و دستیار وزیر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اخیار ناظرین برتر قرار گرفت.
همچنین در کنار تقدیر از سرپرستان و واحدهای برتر نظارت اشتغال کشور در سال 1402 از محمدحسین قربانی ساوجی دبیر کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی نیز جهت نظارت و تسهیل امور کارآفرینان و تهیه دوره های آموزشی ناظران طرح پایش اشتغال کشور برای سال 1403 نیز تقدیر به عمل آمد.