کد مطلب: ۳۴۴۵۴۳ | تاريخ: ۱۴۰۲/۷/۱ | ساعت: ۱۳ : ۲۳
به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، مهدی محمدخانی مدیر انتشارات روایت فتح در نشست خبری آغاز به کار اولین دوره اموزش محقق و نویسنده با عنوان دامون با بیان اینکه روایت فتح از همان گذشته در حوزه ادبیات پایداری فعالیت داشته گفت: از گذشته تا کنون همیشه این انتشارات محلی برای نویسندگان بوده تا بتوانند به صورت حرفه ای به این حوزه بپردازند. ما همیشه در تلاش بودیم تا بتوانیم با تربیت نویسندگان در حوزه ادبیات پایداری نقش به سزایی ایفا کنیم وبه همین خاطر تصمیم گرفتیم با برگزاری دوره تحقیق و ادبیات پایداری افراد پر تلاش ، مستعد و با انگیره را شناسایی و به جامعه نشر معرفی کنیم و این یک امتیاز مثبت برای تمام ناشران خواهد بود.
محمد خانی در خصوص جزئیات این دوره گفت: شروع دوره از اواخر مهر ماه خواهد بودو ثبت نام تا 15 مهر ماه ادامه خواهد داشت.
دوره دامون به مدت 8 هفته در محل انتشارات روایت فتح در بنیاد فرهنگی روایت فتح با حضور دکتر یحیی نیازی، مرتضی قاضی و دیگر اساتید این حوزه برگزار خواهد شد. افراد متقاضیِ ثبت نام در ابتدا یک روزمه از خود بارگذاری می نمایند و از بین کسانی که سابقه نسبی در این حوزه داشته باشند با مشورت اساتید تعدادی انتخاب و دوره آغاز به کار خواهد کرد و در پایان این دوره به شرکت کنندگان گواهینامه دوره اعطا خواهد شد.
در ادامه این نشست دکتر نیازی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ایران به قله نزدیک است گفت: باید این را بدانیم که برای رسیدن به این قله میتوان از دفاع مقدس بهره گرفت. در حوزه دفاع مقدس یک سری عناصر برای بیان وجود دارد که متاسفانه این نسل در حال گذر از آن است چون جوانان و آیندگان بیشتر به شنیده ها اکتفا می کنند، به همین خاطر باید محقق دقت بیشتری کند و با راوی همراه شود تا بتواند به بهترین نحو دفاع مقدس را به آیندگان انتقال دهد.بنده یک پیشنهاد در این زمنیه دارم چون این کار با دفاع مقدس عجین است، علاقه مندانی که میخواهند وارد این حوزه شوند حتما آشنایی با جنگ داشته باشند مانند آشنایی با محیط ایران، عراق و بین الملل در آن زمان تا بتواند به آنها برای بهتر نتیجه گرفتن کمک کند.
مرتضی قاضی در این نشست با بیان اینکه همیشه در حوزه ادبیات پایداری خلا نبود چنین کارگاه هایی احساس می شود گفت: نبود این کارگاه ها باعث شد تا انتشارات روایت فتح به این نتیجه برسد که چنین دوره ای را برگزار نماید. بنده چون 7 سال دست به قلم نبردم و فقط به تحقیق و پژوهش پرداختم به این نتیجه رسیدم که شاید بتوانم در این راه به این کارگاه کمکی کنم و موثر باشم.اینکه تصور شود در یک کارگاه همه اطلاعات به شرکت کننده داده شود یک خیال باطل است بلکه باید خود افراد تجربیات زیادی کسب کنند و همیشه در معرض آموزش باشند باید عزیزانی که وارد این دوره می شوند از ابتدا مشخص شود که علاقه به این حوزه دارند یا خیر تا بتوانند با این امتیاز موفق شوند. با توجه به اینکه در حال حاضر در جامعه دچار مشکل جنگ روایت ها هستیم این علاقه مندی بسیار میتواند برای موفقیت در این راه کمک کند .