پایگاه خبری تحلیلی جهانی پرس

کد مطلب: ۳۵۲۶۷۱  |  تاريخ: ۱۴۰۲/۱۰/۳۰  |  ساعت: ۱۴ : ۲۸


دکتر احمدی صدر:

عمده کسانی که به سراغ اعتیاد می روند شغل و منبع درآمد ندارند

دکتر احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه بیکاری باعث می شود افراد رو به اعتیاد بیاورند گفت: در کمتر از یک سال ۲۰ مرکز توسعه و تسهیل کسب کار افتتاح کردیم در حالی که در ۲۰ سال قبل از آن تنها ۲ مرکز مشابه را داشتیم.

به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، دکتر احمد احمدی صدر در جمع پرسنل این سازمان با تبریک فرارسیدن ماه رجب ماه امیرمومنان(ع) و ماه رحمت و مفغرت الهی گفت: یکی از ریشه های اصلی اعتیاد نداشتن کار و شغل است. کسی که پول دربیاورد و به سختی کار کند به فکر اعتیاد نیست. براساس تحقیقاتی که صورت گرفته بالای ۸۶ درصد کسانی که مشغول به یک کار دائمی و پرتلاطم هستند سراغ سیگار هم نمی روند چه برسد مواد مخدر ولی عمده کسانی که سراغ مواد مخدر می روند کار و شغلی ندارند یا یک بازه زمانی بیکار بودند.

وی افزود: ما در کمتر از یک سال ۲۰ مرکز کارآفرینی ایجاد کردیم. جالب اینجاست که در ۲۰ سال قبل از آن تنها ۲ مرکز توسعه و تسهیل کسب و کار داشتیم ولی حالا در یک سال ۲۰ مرکز توسعه و تسهیل کسب کار افتتاح کردیم و کار بزرگی است که توسط سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در حوزه کارآفرینی رقم خورده است.

احمدی صدر افزود: سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی دست کسانی را می گیرد که حتی پدرو مادرانشان هم دست آنها را نمی گیرند. کسانی که وقتی به پدر و مادرشان تماس می گیریم آنها می گویند ما چنین بچه ای نداریم و حاضر نیستند فرزند معتاد خود را قبول کنند. پدری به من زنگ زد و التماس کرد که بچه  معتادم را آزاد نکنید یا برعکس پسری به من زنگ زد و گفت پدر معتادمتجاهر من را آزاد نکنید؛ من دانشجو هستم و به تهران آمدم و اگر پدرم را آزاد کنید نمی دانم با او چکار کنم. همکاران ما در سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی دست کسانی را می گیرند که جز خدا کسی را ندارند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در مورد بحث کارآفرینی تصریح کرد: ما در بحث کارآفرینی، سه قشر را جامعه هدف خود قرار دادیم . اولین قشر آسیب دیدگان اجتماعی هستند که واجب است به آنها کمک شود؛ مددجویانی که بهبود پیدا کرده اند و باید وصل بشوند به بازار کار که تعدادشان کم هم نیست و یک سری مراکز داریم که آنها را به این مراکز می فرستیم.

وی ادامه داد: گروه دوم کار آفرینی حمایتی است که کودکان کاری که خانواده شان نیاز به کار دارند یا زن سرپرست خانواری که کار ندارند و محتاج نان شب شان هستند را حمایت می کنیم. اگر یک نفر از خانم هایی که متاسفانه درگیر آسیب اجتماعی هستند را وارد چرخه کارآفرینی کنیم اقدام بزرگی را رقم زدیم.

دکتر احمدی صدر به گروه سوم که مورد تاکید ویژه مقام معظم رهبری نیز است اشاره کرد و افزود: گروه سوم هم جوانان هستند که در مراکز توسعه و تسهیل کسب کار از جوانان استفاده کنیم و مراکزی در این خصوص احداث کردیم. این مراکز ما باید هدفمند جلو برود یعنی این سه قشر را در نظر بگیرد. دکتر زاکانی شهردار محترم تهران نیز توجه ویژه ای به موضوع کارآفرینی دارند و همواره این مسئله جزو دغدغه های ایشان بوده است.


لينک مطلب: http://www.jahanipress.ir/ NSite/FullStory/?Id=352671

چاپ خبر