پایگاه خبری تحلیلی جهانی پرس

کد مطلب: ۳۵۹۲۶۱  |  تاريخ: ۱۴۰۳/۲/۷  |  ساعت: ۱۰ : ۵۶


ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

عضو کمیسیون صنایع مجلس، دسترسی یکسان همگان به ابزار‌های تولید، حذف نابرابری، رانت و توزیع برابر فرصت‌ها و امکانات تولید و تجارت را از ضرورت‌های مردمی سازی اقتصاد عنوان کرد.

به گزارش جهانی پرس از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.
 
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.
 
وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.
 
عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.


لينک مطلب: http://www.jahanipress.ir/ NSite/FullStory/?Id=359261

چاپ خبر