کد مطلب: ۳۶۳۵۷۸ | تاريخ: ۱۴۰۳/۴/۱۰ | ساعت: ۲۱ : ۵۷
به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، سید محمد نقیب پیرامون اجرای دو مرحله از طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی شهر تهران گفت: در فاز اول طرح ساماندهی یکصد متکدی و در فاز دوم ۶۵۱ نفر مورد ساماندهی قرار گرفتند که در مجموع ۷۵۱ نفر از متکدیان در مناطق ۲۲ گانه پایتخت جذب و به مراکز مربوطه ارجاع داده شدند.
سرپرست سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در بحث معتادین متجاهر اتفاقات بزرگی در سطح کلانشهر تهران رقم خورده و شهرداری تهران طی سه ماه گذشته ۵۰۱۸ معتاد متجاهر را ساماندهی کرده است که در فاز اول ۲۹۳۳ نفر و در فاز دوم ۲۰۸۵ نفر مورد ساماندهی قرار گرفتند تا راهی غربالگری و سپس مراکز نگهداری معتادین متجاهر ماده ۱۶ گردند.
وی با اشاره به فعالیت های شبانه روزی شهرداری تهران در بحث ساماندهی کودکان کار نیز گفت: طی دو مرحله ۵۶۱ کودک کار و خیابان ساماندهی شدند که در فاز اول ۴۸۲ کودک و در فاز دوم ۷۹ کودک مورد ساماندهی قرار گرفتند . همچنین تعداد ۴۵۹۰ بی خانمان و کارتن خواب در دو طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی سال ۱۴۰۳ مورد ساماندهی قرار گرفتند که در مرحله اول ۳۲۳۲ و در مرحله دوم ۱۳۵۸ نفر توسط شهرداری تهران در مناطق ۲۲ گانه پایتخت مورد ساماندهی قرار گرفتند.
نقیب با اشاره به اینکه طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی پایتخت در سال ۱۴۰۳ با جدیت بیشتری با همکاری شهرداران نواحی مناطق ۲۲ گانه و همچنین ادارات خدمات اجتماعی مناطق و سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی انجام می شود گفت: دکتر زاکانی شهردار تهران اعلام کرده که ما باید آسیب های اجتماعی را تحویل محلات دهیم تا شهروندان بتوانند در ساماندهی این آسیب ها مشارکت بیشتر و بهتری داشته باشند و مساجد، هیات های مذهبی، گروه های جهادی و مردمی و سایر شهروندان طبق برنامه بتوانند زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی در پایتخت باشند و شهرداری تهران و سایر نهادهای حاضر در قرارگاه اجتماعی شهر تهران نیز در اجرای این طرح شبانه روزی در حال فعالیت هستند.
نقیب در پایان گفت: حدود ۱۰۹۱۲ آسیب دیده اجتماعی در دو طرح ساماندهی که طی ماه های فروردین ، اردیبهشت و خرداد انجام شد مورد ساماندهی قرار گرفتند و این موضوع عزم راسخ شهرداری تهران را در تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی نشان می دهد. همانطور که پیش از این نیز اعلام کرده بودیم بین یک تا سه خودرو بر اساس نیازهای مناطق به منظور ساماندهی آسیب های اجتماعی توسط سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت که در مرحله اول حدود ۲۲ خودرو در اختیار مناطق قرار داده شد. سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی نیز با بیش از ۵۰ خودرو حامی و پشتیبان مناطق در ساماندهی آسیب های اجتماعی است.