343838 تقویت حافظه با مغز پسته کوهی مدیرعامل شرکت تعاونی ایلنای کوهستان بیان کرد: فعالیت اصلی ما تولید مغز پسته کوهی است که از دل طبیعت و کوهستان‌های زاگرس می‌آید. این محصول سلامت‌محور مانع از قطع درختان می‌شود چراکه به جای استفاده از چوب درخت، محصول روی آن به فروش می‌رسد. <p>به گزارش خبرنگار علم و فناوری جهانی&zwnj;پرس-هانیه حیدری، کامران حاجی حسنی گفت: مغز پسته کوهی خواص درمانی بسیاری دارد، کم&zwnj;خونی را برطرف می&zwnj;کند، مانع از پوکی استخوان می&zwnj;شود، حافظه را تقویت می&zwnj;کند و برای قوای جسمانی نیز مفید است. مغز پسته کوهی را می&zwnj;توان با محصولات دیگر ترکیب کرد، برای مثال اگر با عسل ترکیب شود، معجون عسل تولید می&zwnj;شود که صبحانه بسیاری مقوی است.<br /> مدیرعامل شرکت ایلنای کوهستان عنوان کرد: وقتی مغز پسته کوهی را با گز ترکیب می&zwnj;کنیم محصولی بی&zwnj;نظیر تولید می&zwnj;شود که طعم فوق&zwnj;العاده&zwnj;ای دارد. از پسته کوهی روغن نیز گرفته می&zwnj;شود، این روغن برای درمان ترک لب، ماه&zwnj;گرفتگی و دردهای عضلانی استفاده می&zwnj;شود. روغن پسته کوهی در گرید خوراکی نیز تولید می&zwnj;شود که امکان استفاده از آن در غذاها و سالادها وجود دارد. <br /> وی ویژگی منحصربه&zwnj;فرد روغن پسته کوهی را فسادناپذیری آن عنوان کرد، گفت: اگر به روغن&zwnj;های دیگر اضافه شود نیز طول عمر آنها را افزایش می&zwnj;دهد.<br /> &nbsp;</p>