349352
کاهش عوارض صادرات پیاز و گوجه فرنگی
بر اساس اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، عوارض صادراتی پیاز ۶۰ درصد و گوجه فرنگی زراعی ۲۵ درصد کاهش یافت.
<p>به گزارش<span style="color: #3598db"><strong> <a href="https://www.iribnews.ir/" rel="noreferrer noopener" target="_blank" style="color: #3598db">جهانی پرس ازصدا و سیما،</a></strong></span> احمد خانی نوذری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات موصوف عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد و عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی نیز از ۵۵ درصد به ۳۰ درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یابد.</p>
<p>پیشتر در آذر ماه امسال در راستای اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، به منظور تعادل بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز به میزان ۱۰۰ درصد و گوجه فرنگی به ۵۵ درصد پایه صادراتی تعیین شده بود.</p>