357685 توصیه های سازمان دامپزشکی کشور برای پیشگیری از تب کریمه کنگو سازمان دامپزشکی کشور توصیه هایی را برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو اعلام کرد. <p>به گزارش جهانی پرس از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی &rlm;بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است و عامل بیماری ویروسی است که توسط گزش کنه آلوده یا از طریق تماس انسان با خون و بافت&zwnj;های دام آلوده در زمان کشتار دام و یا خرد کردن گوشت پیش سرد نشده &rlm;به انسان منتقل می&zwnj;شود.&rlm;<br /> بنابراین گزارش، سازمان دامپزشکی کشور توصیه کرد افراد از از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.<br /> بنا بر اعلام این سازمان رعایت موارد بهداشتی همچون استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت &rlm;اصول ایمنی کار به &zwnj;منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، کنترل تردد غیرمجاز &rlm;دام، انجام سم&zwnj;پاشی&zwnj;های ادواری دام و جایگاه، جمع&zwnj;آوری کود و فضولات دامی و خارج نمودن از دامداری، بهسازی و اصلاح &rlm;ساختار دامداری&zwnj;ها توسط دامداران، کشتار دام در کشتارگاه&zwnj;های مجاز، تهیه &rlm;گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، پرهیز از خرید و نگهداری هرگونه دام فاقد هویت و قاچاق، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه راهکارهای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو به شمار می&zwnj;رود.&rlm;<br /> سازمان دامپزشکی کشور بر نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد &rlm;در یخچال برای جلوگیری از انتقال ویروس تب کریمه کنگو تاکید کرد.<br /> بنابراین گزارش با رعایت نکات بهداشتی، این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.</p>