357685
توصیه های سازمان دامپزشکی کشور برای پیشگیری از تب کریمه کنگو
سازمان دامپزشکی کشور توصیه هایی را برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو اعلام کرد.
<p>به گزارش جهانی پرس از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی ‏بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است و عامل بیماری ویروسی است که توسط گزش کنه آلوده یا از طریق تماس انسان با خون و بافت‌های دام آلوده در زمان کشتار دام و یا خرد کردن گوشت پیش سرد نشده ‏به انسان منتقل می‌شود.‏<br />
بنابراین گزارش، سازمان دامپزشکی کشور توصیه کرد افراد از از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.<br />
بنا بر اعلام این سازمان رعایت موارد بهداشتی همچون استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت ‏اصول ایمنی کار به ‌منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، کنترل تردد غیرمجاز ‏دام، انجام سم‌پاشی‌های ادواری دام و جایگاه، جمع‌آوری کود و فضولات دامی و خارج نمودن از دامداری، بهسازی و اصلاح ‏ساختار دامداری‌ها توسط دامداران، کشتار دام در کشتارگاه‌های مجاز، تهیه ‏گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، پرهیز از خرید و نگهداری هرگونه دام فاقد هویت و قاچاق، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه راهکارهای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو به شمار می‌رود.‏<br />
سازمان دامپزشکی کشور بر نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد ‏در یخچال برای جلوگیری از انتقال ویروس تب کریمه کنگو تاکید کرد.<br />
بنابراین گزارش با رعایت نکات بهداشتی، این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.</p>