363248 ممنوعیت استفاده از جوش‌شیرین در نانوایی‌ها رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوش‌شیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد می‌شود. <p>به گزارش جهانی پرس، دکتر جعفر جندقی در گفت&zwnj;وگو با ایسنا، با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است، اظهار کرد: میزان نمک خمیر و استفاده&zwnj;نکردن از جوش&zwnj;شیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.&nbsp;</p> <p>وی با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان به طور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار می&zwnj;گیرد، گفت: در حال حاضر، تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی&zwnj;ها را مورد رصد و پایش قرار می&zwnj;دهند به دستگاه شوری&zwnj;سنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار می&zwnj;گیرد.&nbsp;</p> <p>رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره استفاده از جوش شیرین در نان پخت نان خاطرنشان کرد: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی&zwnj;ها را مورد رصد و پایش قرار می&zwnj;دهند علاوه بر دستگاه شوری&zwnj;سنج به دستگاه &quot;pH meter&quot; &laquo;پی&zwnj;اچ متر&raquo; مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص می&zwnj;شود. به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاه&zwnj;های در اختیار بازرسان غربالگری انجام می&zwnj;شود و موارد مشکوک به آزمایشگاه&zwnj;های مواد غذایی ارسال می&zwnj;شود.&nbsp;</p> <p>جندقی با بیان اینکه استفاده از جوش&zwnj;شیرین در نان ممنوع و تخلف است، گفت: در صورتی که نانوایی&zwnj;ها تخلف کنند و از جوش شیرین به&zwnj;جای &laquo;خمیر مایه&raquo; استفاده کنند با متخلفان برخورد می&zwnj;شود. برخورد براساس چک&zwnj;لیست&zwnj;ها با متخلفان انجام می&zwnj;شود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی می&zwnj;شوند.&nbsp; <br /> &nbsp;</p>