363573 افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای / تفاوت مکمل‌ها در موارد مصرفی رییس اداره مکمل‌های تغذیه‌ای، ورزشی و انرژی‌زا اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکمل‌ها در چند سال اخیر در کشور، پرکردن شکاف تغذیه‌ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این موضوع برشمرد. <p>به گزارش جهانی پرس از ایسنا، دکتر ریحانه اکبریان اظهار کرد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه&zwnj;گذاری این نوع از فرآورده&zwnj;ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل&zwnj;های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل&zwnj;ها در کشور است.</p> <p>وی افزود: باتوجه&zwnj; به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.</p> <p>اکبریان گفت: انواع ویتامین&zwnj;ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد بویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکی&zwnj;استخوان، بیماری&zwnj;های قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می&zwnj;گیرد.</p>