366302 افزایش ۴۰ تا ۶۶ درصدی قیمت رسمی نان لواش، بربری و سنگک در تهران رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به افزایش قیمت نان گفت که پس از اعلام قیمت جدید، نظارت‌ها تشدید و با هرگونه تخلفی توسط دستگاه‌های تعزیراتی و نظارتی برخورد قانونی خواهد شد.<BR> <BR> <p>به گزارش جهانی پرس از ایسنا، مریوان قادرپور - بازرس اتاق اصناف تهران- درباره قیمت نان اظهار کرد: قیمت نان سنگک ۳ هزار تومان بود که در حال حاضر به ۵ هزار تومان رسیده و کنجد آن هزار تومان بود که به هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است.</p> <p>به گفته قادرپور، نان لواش آرد نوع یک از ۵۰۰ تومان به ۷۰۰ تومان افزایش یافته و نان لواش با آرد نوع ۲ از ۶۵۰ به ۹۰۰ تومان تغییر یافته است.</p> <p>نان بربری که با آرد دولتی نوع یک پخت می&zwnj;شود، از هزار و ۸۰۰ تومان به ۲ هزار و ۵۰۰ تومان تغییر قیمت داشته و نان بربری که با آرد دولتی نوع ۲ تولید می&zwnj;شود، از ۲ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است. به طور کلی برای نان کنجدی ۳ گرم کنجد می&zwnj;توان خریداری کرد که هر گرم هزار و ۵۰۰ تومان است.</p> <p>تافتون خراسانی نیز با آرد یارانه&zwnj;ای نوع یک از هزار تومان به هزار و ۴۰۰ تومان تغییر قیمت یافته و در آرد یارانه&zwnj;ای نوع ۲ نیز به گفته وحید معینیان - بازرس اتاق اصناف تهران، از هزار و ۵۰۰ تومان به هزار و ۸۰۰ تومان تغییر یافته است.</p> <p>همچنین حمیدرضا رستگار - رئیس اتاق اصناف تهران، با بیان اینکه با اعلام قیمت جدید نظارت بر اجرای آن تشدید می&zwnj;شود اظهار کرد: ما مکلف هستیم که قانون را اجرا کنیم. طبق نرخ&zwnj;نامه&zwnj;ای که ارائه می&zwnj;شود، باید نان را عرضه کنند و درصورت تخلف دستگاه&zwnj;های تعزیراتی و بازرسی برخورد قانونی و اعمال قانون خواهند کرد.<br /> &nbsp;</p>