367224
عصر جمعه چهارم آبان ماه صورت گرفت؛
پایان سیویکیمن کنگره علمی جامعه دندانسازان
سی و یکمین کنگره علمی جامعه دندان سازان ایران که با شعار سال «سیدپا راهی برای تعامل» همراه بود عصر جمعه چهارم آبان ماه به کار خود پایان داد.
<p>به گزارش جهانی پرس از«تهران پرس»؛ در مراسم اختتامیه این کنگره که جمع کثیری از پیشکسوتان، اساتید، دانشجویان، پروتزیست‌ها، خانواده‌های آنها، هیات مدیره شعب و نمایندگانی از سراسر کشور در آن حضور داشتند، ضمن تقدیر از افراد برگزیده دبیر سی ودومین کنگره سیدپا معرفی گردید.</p>
<p>توجه به تغییر روند علمی دندان‌سازی با ورود تکنولوژی مدرن <br />
دبیر اجرایی این کنگره در ابتدای مراسم ضمن خوش آمدگویی به حضار از زحمات دبیر علمی، مشاوران اجرایی، سرپرست واحد‌های مختلف به‌ویژه واحد سخنرانی و علمی، بازرسین، واحد روابط عمومی، اعضای هیات مدیره و... تقدیر کرد.</p>
<p>پروتزیست «فرهاد فخر کننده» همچنین همراهی اسپانسر‌ها و واحد بازرگانی، پیشکسوتان و دانشجویان را نقطه عطف این دوره دانست و از زحمات تک تک آنها قدردانی کرد.</p>
<p>وی درحالیکه رسیدن به شرایط کنونی را حاصل یک تلاش جمعی دانست گفت: در این دوره تلاش کردیم تا با ارائه روش‌های نوین و توجه به اختلاف سلیقه ها، تغییر روند علمی دندان سازی با ورود تکنولوژی مدرن و نیاز سنجی علمی کسب و کار دندان سازی را ظرف چهار روز برای علاقمندان به نمایش بگذاریم.</p>
<p>پروتزیست‌ها نشان دادند که توانمند و خود ساخته‌اند<br />
دبیرعلمی کنگره نیز ضمن ایراد سخنرانی و تشکر از زحمات همه افرادی که به نوعی در برپایی هرچه بهتر این مراسم دخیل بوده‌اند گفت: ما در این دوره جمعاً ۱۰۰ سخنران داشتیم که جز در سه مورد که مدعوین از دانشگاه شریف بودند، همه سخنران‌ها از خود جامعه دندان‌سازی بودند و این نشان می‌دهد که تیم دندان سازی ما تیم فعال و توانمندی است که از افراد خودساخته و با انگیزه تشکیل شده است.<br />
حسینعلی ماهگلی درحالیکه یادآوری کرد ۶۵ مورد از سخنرانی‌ها توسط پروتزیست‌ها ارائه شده است افزود: علاوه بر این تعداد ۳۲ مورد از سخنران‌های ما پزشک عمومی و متخصص بودند.</p>
<p>وی استفاده از روش نوین دیسکاشن در این دوره و استقبال خوب شرکت‌کنندگان از این سبک ارائه را به لحاظ دخالت دادن مخاطب بسیار مطلوب ارزیابی کرد و توسعه این مهم را یکی از دستاورد‌های خوب دوره اخیر دانست.</p>
<p>ماهگلی همچنین از مزیت علم سخن گفت و اظهار امیدواری کرد: دوره‌های بعدی کنگره با پیشرفت‌های قابل قبول تری در حوزه علمی همراه باشد.</p>
<p>دبیر علمی سیدپا ۲۰۲۴ ایجاد جو همدلانه، هماهنگی بین برنامه‌ها و عدم تداخل را یکی دیگر از مزیت‌های این دوره دانست و از زحمات واحد علمی و سخنرانی به صورت ویژه تشکر کرد.</p>
<p>معرفی برترین‌های واحد فرهنگی هنری<br />
در ادامه برنامه ضمن پخش کلیپ فرهنگی، از دلنیا کریمی، زهرا سرمست، مهدیه بیات، ستایش اسماعیلی، حسانه حیران و مهدیه باقرزاده به عنوان نفرات برتر واحد هنری که آثار خود را به غرفه فرهنگی هنری کنگره ارسال کرده بودند تقدیر شد. همچنین از استاد مهدیه دلبند، فریبا نجاران و محمدحسین حسینی بابت تلاشهایشان در این حوزه قدردانی گردید.</p>
<p>قدردانی از برگزار کنندگان مسابقات فوتسال <br />
بخش دیگر اختتامیه با معرفی و تقدیر از کادر اجرایی و برگزار کننده مسابقات فوتسال سوپر جام دندانسازان ایران همراه بود که در این بخش از فرهاد الماسی، سعید رستگارمند، علی شرفی، ابوالفضل یوسف نژاد و علی گندمی تقدیر شد.</p>
<p>حمایت اسپانسر‌ها از جامعه دندان‌سازان ایران<br />
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کوشافن پارس به عنوان اسپانسر اصلی و پلاتینیوم کنگره نیز در سخنانی ضمن مثبت ارزیابی کردن کنگره سی و یکم نسبت به دوره‌های قبل گفت: جامعه دندان سازان ایران نهاد مستقل و فعالی است که همه اعضاء آن در برنامه‌ها همراهی و همدلی دارند و این ویژگی خاص و ارزشمند چیزی است که در مجموعه‌های دیگر کمتر شاهد آن بوده ام.</p>
<p>مجید روحی با تاکید بر تقویت دو حوزه آموزشی و علمی جامعه دندان سازان ایران، خواستار توجه مسئولین و بویژه وزارت بهداشت و آموزش عالی به توسعه دانشگاه‌های مرتبط با این رشته شد.</p>
<p>وی همچنین بر لزوم همراهی و همکاری جامعه دندان سازان ایران با حوزه صنعت تاکید کرد و گفت: ما آمادگی خود را برای هرگونه همکاری و حمایت از فعالین حوزه دندان‌سازی کشور اعلام می‌کنیم و در این راه از هیچ کمکی مضایقه نخواهیم کرد.</p>
<p>سخنران دیگر این مراسم مدیر فروش شرکت صدرا اقلیم آرمان بود که به عنوان دیگر اسپانسر کنگره به ایراد سخنرانی پرداخت.</p>
<p>مجید قره‌بیگلو در سخنانی با اشاره به شعار سال جامعه دندان سازان ایران سیدپا راهی برای تعامل گفت: ما تا همیشه کنار جامعه دندان‌سازان ایران خواهیم بود و تلاش خواهیم کرد فردای بهتری برای فعالین این حوزه رقم بخورد.</p>