369998 فواید چای سبز برای سلامتی چای سبز به دلیل فوایدی برای سلامتی از جمله تقویت قلب، کمک به کنترل وزن و همچنین خواص آنتی‌اکسیدانی‌ و ضدالتهابی که کاهش خطر ابتلا به سرطان را به همراه دارد، شناخته شده است.<BR> <BR> <p>به گزارش جهانی پرس از ایسنا، چای سبز برخلاف قهوه یا حتی چای سیاه، فقط مقدار کمی کافئین&zwnj; ــ بین ۳۰ تا ۵۰ میلی&zwnj;گرم در هر فنجان&zwnj; ــ دارد. بنابراین می&zwnj;توان بدون نگرانی از عوارض جانبی احتمالی ناشی از نوشیدن بیش از حد چای مانند بی&zwnj;قراری یا افزایش ضربان قلب، از مزیت&zwnj;های چای سبز بهره&zwnj;مند شد.</p> <p>در ادامه به چند مورد از فواید این نوشیدنی خواهیم پرداخت.</p> <p>چای سبز می&zwnj;تواند خطر برخی سرطان&zwnj;ها را کاهش دهد</p> <p>چای سبز مقدار قابل&zwnj;توجهی آنتی اکسیدان دارد که در کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب، عوامل خطر در ابتلا به سرطان، موثرند. چای سبز ۳۰ درصد از انواع پلی&zwnj;فنول&zwnj;ها را دارد؛ گروهی از فلاوانول&zwnj;ها که سرشار از آنتی&zwnj;اکسیدان&zwnj;اند. چای سبز به&zwnj;طور خاص با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان، سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ مرتبط است.</p> <p>چای سبز می&zwnj;تواند از دیابت نوع ۲ جلوگیری کند</p> <p>دیابت نوع ۲ یکی از شایع&zwnj;ترین بیماری&zwnj;ها است که هر ساله میلیون&zwnj;ها نفر در سراسر جهان به آن مبتلا می&zwnj;شوند. وقتی فردی به دیابت نوع ۲ مبتلا است، سلول&zwnj;های بدنش به طور طبیعی به انسولین پاسخ نمی&zwnj;دهند که مقاومت به انسولین ایجاد می&zwnj;کند. نتایج یک فراتحلیل که سال ۲۰۱۳ در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان داد که چای سبز می&zwnj;تواند مقاومت به انسولین و سطح قند خون را کاهش دهد. محققان همچنین دریافتند که نوشیدن چهار فنجان چای سبز در روز به کاهش وزن و فشار خون بیماران مبتلا به دیابت کمک می&zwnj;کند.</p> <p>چای سبز می&zwnj;تواند باعث کاهش وزن شود</p> <p>به گزارش ایندیپندنت، کافئین موجود در چای سبز به عنوان یک محرک عمل می&zwnj;کند که تحقیقات نشان می&zwnj;دهند می&zwnj;تواند به سوزاندن چربی کمک کند. یک مرور سازمان&zwnj;یافته در سال ۲۰۱۹ از چندین آزمایش کنترل&zwnj;شده تصادفی نشان داد که مصرف کافئین ممکن است واقعا به کاهش وزن، کاهش چربی بدن و شاخص توده بدنی کمک کند.</p> <p>چای سبز می&zwnj;تواند مشکلات قلبی را کاهش دهد</p> <p>چای سبز از فلاونوئیدها سرشار است؛ گروهی از مواد طبیعی که معمولا در میوه&zwnj;ها، سبزیجات و چای یافت می&zwnj;شوند. این فلاونوئیدها می&zwnj;توانند با کاهش التهاب، کاهش سطح کلسترول خون و موارد دیگر در بهبود سلامت قلب نقش مهمی ایفا کنند. طبق نتایج فراتحلیلی که سال ۲۰۱۴ در مجله گزارش&zwnj;های علمی منتشر شد، مصرف چای سبز به دلیل داشتن کاتچین&zwnj;ها، بخشی از خانواده پلی فنول&zwnj;ها (آنتی اکسیدان&zwnj;ها)، برای کاهش فشار خون مفید است.</p>