۱۴۰۲/۶/۴ - ۱۴ : ۴۴
تقویت حافظه با مغز پسته کوهی
تقویت حافظه با مغز پسته کوهی
به گزارش خبرنگار علم و فناوری جهانیپرس-هانیه حیدری، کامران حاجی حسنی گفت: مغز پسته کوهی خواص درمانی بسیاری دارد، کمخونی را برطرف میکند، مانع از پوکی استخوان میشود، حافظه را تقویت میکند و برای قوای جسمانی نیز مفید است. مغز پسته کوهی را میتوان با محصولات دیگر ترکیب کرد، برای مثال اگر با عسل ترکیب شود، معجون عسل تولید میشود که صبحانه بسیاری مقوی است.
مدیرعامل شرکت ایلنای کوهستان عنوان کرد: وقتی مغز پسته کوهی را با گز ترکیب میکنیم محصولی بینظیر تولید میشود که طعم فوقالعادهای دارد. از پسته کوهی روغن نیز گرفته میشود، این روغن برای درمان ترک لب، ماهگرفتگی و دردهای عضلانی استفاده میشود. روغن پسته کوهی در گرید خوراکی نیز تولید میشود که امکان استفاده از آن در غذاها و سالادها وجود دارد.
وی ویژگی منحصربهفرد روغن پسته کوهی را فسادناپذیری آن عنوان کرد، گفت: اگر به روغنهای دیگر اضافه شود نیز طول عمر آنها را افزایش میدهد.