وی ضمن تسلیت وفات حضرت ام البنین (س)، افزود: در دولت سیزدهم روند خدمت رسانی به مردم رشد قابل توجهی داشته است و حضور میدانی مسئولین برای حل مشکلات مردم نقش بسزایی در حل مسائل کشور دارد.
شاهچراغی گفت: اگر نتیجه اقدامات و پیگیریهای مدیران برای مردم ملموس و عینی شود در ایجاد رضایتمندی در بین مردم و تقویت سرمایه اجتماعی کشور بسیار موثر است.
وی ادامه داد: برگزار کننده اصلی انتخابات مردم هستند و ستاد انتخابات کشور نقش مکمل و هماهنگ کننده در اجرای انتخابات برای ایجاد بسترهای تحقق راهبرد سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت دارد.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: گروههای مرجع اجتماعی و دارای مخاطب در دعوت مردم به شرکت در انتخابات و تبیین نقش اصلی مردم در تعیین سرنوشت کشور و همچنین بیان آثار مشارکت حداکثری در تضمین امنیت و تقویت پیشرفت کشور حضور فعالانهای داشته باشند.
شاهچراغی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت اجرای خوب انتخابات، افزود: تصمیمات و تدابیر لازم براساس دستورالعملها و قوانین انتخابات اندیشیده شده و اجرای درست و دقیق قوانین در حوزههای انتخابیه، مورد تاکید است.
وی گفت: رسانههای معاند با تمام توان بدنبال ایجاد اختلال در روند برگزاری انتخابات و کاهش مشارکت مردم هستند، ولی مردم و دست اندرکاران برگزاری انتخابات با اشراف بر اهداف دشمنان، بدنبال مقابله با این هجمه از طریق اجرای خوب انتخابات و مشارکت حداکثری هستند.
شاهچراغی با تاکید بر تلاش ستاد انتخابات استانها در تحقق عدالت انتخاباتی، افزود: یکی از نکات قابل توجه افزایش ثبت نام تعداد داوطلبین و ثبت نام بالای نسل جوان برای داوطلبی انتخابات مجلس شورای اسلامی است که این امر نشان از پویایی سیاسی و اراده جوانان برای نقش آفرینی در مدیریت کشور دارد.
معاون سیاسی وزارت کشور در پایان گفت: ستاد انتخابات کشور به منظور دریافت نظرات، پیشنهادات و تقویت نظارتهای مردمی در انتخابات پیش رو سامانهی تلفنی با شماره ۱۱۷ را پیش بینی نموده است که در حال آماده سازی است و در روزهای آتی آغاز به کار خواهد نمود.