۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - ۱۳ : ۲۵

مرکز دیپلماسی علمی با عنوان ((اندیشگاه ایران و ملل)) راه اندازی می شود

مرکز دیپلماسی علمی با عنوان ((اندیشگاه ایران و ملل)) راه اندازی می شود

به گزارش جهانی پرس، سیدمحمود کمال آرا بنیان گذار اندیشگاه ایران و سایر ملل و نایب دبیر انجمن روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی  درباره ضرورت ایجاد بستری اندیشگاهی و مرکز دیپلماسی علمی در دانشگاه های کشور گفت: اندیشگاه ایران و سایر ملل تاسیس خواهد شد.

وی گفت: این اندیشگاه با عنایت به ضرورت ایجاد اندیشگاهی مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها بمنظور تقویت دیپلماسی عمومی و علمی و همچنین تشکیل کرسی های اندیشه ورزِ نخبگانی برای تعاملات دو سویه بین المللی تاسیس میگردد.

بنیانگذار اندیشگاه ایران و ملل با اشاره به چشم انداز این حرکت علمی و بین المللی ادامه داد: تشکیل بزرگترین شبکه فکری دانشگاهی جهان برای ایجاد ساختاری منسجم و اندیشه محور برای دانشجویان و اساتید ایران و سایر ملل و همچنین تبادل افکار بین دانشگاهیان جهان و گردهمایی مشاهیر بدون منصب سایر ملل، جمع آوری ایده ها و افکار، آنالیز و دسته بندی اندیشه ها و تزریق آن در سطوح دولتی و حاکمیتی از طریق اعطای کرسی به هر اندیشه ورز در ذیل اندیشکده های قاره ای، مراکز اندیشه ورزی، کمیسیون های مطالعاتی دو کشور از دیگر اهداف و ماموریت های این اندیشگاه است.

نایب دبیر انجمن روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی ضمن بیان چگونگی پیوند میان اندیشه نخبگان و صاحبنظران ایرانی با اندیشه ورزان سایر ملل اظهار داشت: در یک فضای علمی بدنبال حل مسائل ملی از طریق دانشگاه هستیم تا این اندیشگاه بعنوان بازوی فکری برای نهادهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، علمی، تجاری، ورزشی، هنری و... کارآمد باشد و همکاری های بین المللی دانشگاه های ایران و سایر کشورها بصورت هدفمندتر دنبال شود.

کمال آرا گفت: این اندیشگاه با بهره گیری از اندیشه ورزان کشور هدف و اندیشه ورزان داخلی و اعطای کرسی اندیشه ورزی به اساتید، دانشجویان، صاحبنظران، فرهیختگان و...، زمینه ی تصمیم سازی برای بخش دولتی و خصوصی دو کشور را بمنظور توسعه و تعمیق روابط دو جانبه فراهم خواهد کرد. کاری که تا به امروز با ساز و کارهای منتسب به آن در کشورمان انجام نشده و امید است اجرای آن در شرایط بین المللی کنونی، پرستیژ مناسبی را در دیپلماسی عمومی، فرهنگی و علمی برای ایران عزیزمان به ارمغان آورد.

وی در پایان خاطر نشان کرد:《اندیشگاه ایران و ملل》 بعنوان نقطه کانونی فراگیر در جامعه دانشگاهی جهان و با هدایت ائتلافی شخصیت هایی که دارای وجاهتی علمی و مورد قبول باشند می تواند زنجیره وار، راهبرد افکار و سیاست های امروز تا سال ها بعد را برای مسیر پیشرفت همکاری های مشترک کشورها ترسیم و آن را به بدنه ی دستگاه های تصمیم گیر تزریق کند. امید است با همکاری و پشتیبانی وزارت امورخارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت عتف، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاه های ذی ربط، شاهد تحقق اهداف این مهم برای کشور عزیزمان ایران باشیم.

انتهای پیام/.