۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵ : ۱۹
تعداد مراکز مشاوره ازدواج از هزار عبور کرد
تعداد مراکز مشاوره ازدواج از هزار عبور کرد
به گزارش جهانی پرس از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حجت الاسلام مهدی متقی فر در گفتگو با این پایگاه خبری اظهار داشت: یکی از موفقیتهای دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان در سه سال اخیر افزایش صدور مجوز مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده از ۳۴۰ مرکز به یکهزار و 10 مرکز بود که موفقیت بزرگی محسوب می شود.
وی با بیان اینکه حدود ۷۰۰ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در این سه سال به مراکز ما اضافه شدند، گفت: تمرکز ما بر افزایش این مراکز در مناطق محروم بود که خوشبختانه فراگیری این مراکز در شهرستانهای محروم خیلی زیاد شده و توانستیم به غیر از مراکز استانها و شهرستانهای مهم، در خیلی از شهرستانهای کوچک و محروم هم این مراکز را دایر کنیم.
متقی فر افزود: امیدواریم با روند و فرایندی خوبی که از طریق درگاه ملی مجوزها اتفاق افتاده، به زودی در تمام شهرستان های کشور مراکز مشاوره ازدواج و خانواده را به صورت گسترده داشته باشیم تا بتوانیم خدمات و مشاوره پیش از ازدواج را به صورت مناسب و موثری به جوانان ارائه کنیم.
وی تسهیل صدور مجوز، معرفی مراکز در بین افراد داری مدارک علمی و توانمدی این حوزه، تبلیغات فعالیت در این حوزه، تسهیل فرایند مجوز در استانها و شهرستانها و الکترونیکی شدن مجوز را از دلایل تسریع روند افزایش این مراکز دانست و گفت: الکترونیکی شدن مجوز تاثیر بالایی در این روند دارد و شاهد هستیم افراد از تمامی کشور با مراجعه به درگاه ملی مجوزها ثبت درخواست می کنند و بعد از مصاحبه مجوز در عرض یک هفته برای آنها صادر می شود.
مدیرکل برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان همچنین به تبصر ۱۸ ( تسهیلات اشتغالزایی ) برای مراکز مشاوره ازدواج و خانواده و مراکز همسان گزینی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته این تسهیلات برای مراکز مشاوره ازدواج و خانواده و مراکز همسان گزینی مصوب شد ولی هنوز اجرایی نشده که امیدواریم در دولت چهاردهم این ابلاغ انجام و اجرایی شود.
وی در خصوص خدمات مشاوره رایگان گفت: این موضوع نیز طبق معمول سال های گذشته امسال هم صورت می گیرد و ما از مراکز مشاوره برای ارائه مشاوره رایگان به افرادی که محروم هستند حمایت می کنیم.
حجت الاسلام مهدی متقی فر توضیح داد: افراد برای دریافت مشاوره رایگان می توانند از طریق مراجعه به سامانه «همراه» ثبت نام کنند و از این خدمات در طول سال استفاده کنند. سامانه «همراه» مرجعی برای معرفی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده است که هر فردی از این طریق می تواند در استان و شهرستان خود این مراکز را پیدا و به آن مراجعه کند.