به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی آریاداناک، در این جلسه محمدحسین قربانی دبیرکل کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، داود رضوی فاضل رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و امور بین الملل، جناب آقای ملامحمدی کارشناس گردشگری و امور اقتصادی جزیره قشم، آقای دکتر سیدجواد نصرتی علمداری مدیر کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد قشم و آقای زین العابدین سعادت فرد بازرس کار و کارشناس خبره محلی در رشته حوادث ناشی از کار حضور داشتند.
در ابتدای جلسه محمدحسین قربانی دبیرکل کانون ملی ضمن معرفی ساختار و ظرفیت های کانون ملی و سابقه فعالیت های یکسری از مراکز در استان های پیشرو اینگونه اظهار داشتند: مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در تعدادی از استان ها به صورت حرفه ای و تخصصی در حوزه کارآفرینی و کسب و کار نقش پر رنگی داشته و می توانند با هم افزایی با بخش های مختلف دولتی منجر به تسهیل امور تجاری و اقتصادی میان صاحبان کسب و کار شوند.
دبیر کل کانون ملی به نقش تشکلات در امر تسهیل امور بین فعالین اقتصادی با حوزه دولت اشاره نموده و نقش مراکز به عنوان بازوی مشورتی درامور در حال اجرا و امور در حال برنامه ریزی تبیین گردید و عنوان شد کانون ملی با اتکا به بیش از ۱۵۰۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در سطح کشور و نیز انجمن های استانی و کمیسیون های تخصصی آمادگی دارد به عنوان مهمترین تشکل بخش خصوصی در امر اشتغال و کارآفرینی در کنار دستگاه های دولتی ایفای نقش نماید.
در ادامه جناب آقای ملامحمدی به موضوع ظرفیت های اشتغال و کارآفرینی جزیره قشم پرداختند و تبادل نظرات توسط افراد حاضر در جلسه در راستای تقویت برخی امور در امر اصناف و ساماندهی امور اقتصادی و درنهایت اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.
داود رضوی فاضل رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و امور بین الملل ضمن جلسه اظهار داشتند: ظرفیت های سرمایه گذاری توسط همسایگان در مناطق آزاد به ویژه جزیره قشم افزایش یافته و بخش ساماندهی اشتغال اتباع خارجی و نیز چالش های سرمایه گذاران داخلی و خارجی به صورت موردی نیز مورد بحث و ارزیابی توسط ایشان قرار گرفت.
در نهایت با معرفی بخش های مختلف حوزه مدیریت کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد قشم توسط دکتر سید جواد نصرتی علمداری و نگاه ویژه ایشان به امر تشکلات رسمی بخش خصوصی در راستای تقویت همکاری بخش خصوصی با حاکمیت و بخش دولتی اشاره شد و آمادگی ایشان مبنی بر همکاری های سازنده در امور مطروحه در راستای تقویت امر اشتغال و کارآفرینی با نتیجه رشد اقتصادی منطقه اعلام گردید.
دکتر سید جواد نصرتی علمداری اعلام نمودند: بخش خصوصی به عنوان موتور محرکه اقتصاد، توانایی ایجاد مشاغل جدید و بهبود شرایط کاری را دارد. ما به عنوان نمایندگان دولت، وظیفه داریم با ارائه حمایتهای لازم، این بخش را تقویت کنیم و هم افزایی دولت و بخش خصوصی، کلید ایجاد اشتغال پایدار است.
آقای سعادت فرد، بازرس کار و کارشناس خبره محلی در خصوص زیست بوم اشتغال و ظرفیت های محلی نکاتی را اشاره داشتند و در نهایت مقرر گردید با توجه به مطالب مورد اشاره در جلسه در حوزه های ذیل طرح هایی توسط کانون ملی تهیه و تدوین گردد:
- شناسایی نیازهای واقعی بازار کار و تحلیل مشاغل مورد نیاز حال و آینده منطقه
- ایجاد فضای همکاری میان بخش دولتی و بخش خصوصی با برگزاری کارگاه ها، جلسات مشترک و سمینارهای مرتبط
- آموزش و ارتقا مهارت ها متناسب با نیاز بازار منطقه که به کاهش نرخ بیکاری و افزایش بهره وری کمک خواهد شد.
- پایش و ارزیابی برای اطمینان از نتایج مثبت اقدامات انجام شده تا بتوانیم پیشرفت ها و چالش ها را به طور مستمر بررسی کنیم.