به گزارش جهانی پرس، حفظ منابع،باروری،توانمند سازی،تولید سرمایه برای تامین منابع نیازهای مالی و رفاهی بازنشستگان از اهداف تشکیل صندوقهای بازنشستگی به شمار میرود.
با نگاهی به عملکرد صندوقهای بازنشستگی در می یابیم که صندوقهای بازنشستگی با تشکیل هلدینگ و شرکت های تابع عملا "حیات خلوت دولتی ها" شده است .
متاسفانه خاستگاهی برای سیاسیون دور از کرسی های دولتی تبدیل شد
این در حالی است که بازنشستگان از پایین ترین حقوق و امتیازات برخوردار
می باشند
در مقابل آن مدیران،مشاوران و کارگزاران صندوقها و شرکتهای تابع حقوقها و دریافتی های نجومی برخوردارند.
در کشوری که بازنشستگان آن با حداقل دریافتی روزگاری به سختی با این تورم و نوسان قیمت بازار و آشفتگی و افسار گسیخته زندگی میکند،سزاوار است بخشی بزرگی از سرمایه های بازنشستگان صرف حقوقهای نجومی مدیران،مشاوران و کارگزاران شرکتهای تابع شود؟
صندوقها و شرکتهای تابعی که بخشی از نیروهای آن بازنشسته و غیر تخصصی و صرفا با نگاه سیاسی و حمایتی جریانی اشتغال یافتند و حقوقهای نجومی، امتیازات شغلی آن چنانی،سفرهای خارجی و یال و کوپالی برای خود ساختن،در برابر اندک دریافتی امدادی بازنشستگان دریافت دارند.چه پاسخی در برابر بازنشستگان دارند.؟
چطور است که با ریال به ریال حقوق انباشت بازنشستگان در طول 30 سال خدمت،اینگونه به تاراج گذاشته میشود اما حداقل ارزش افزوده سرمایه به بازنشستگان بر نمیگردد.
اینگونه است که بازنشستگان شاهد هدر رفت سرمایه شان در صندوقهای بازنشستگی می باشند و متاسفانه مسئولان عالی رتبه کشور هم هیچ نظارتی ندارند.لیکن خود کاربر اصلی آن شدند.
راستی مدیران عامل صندوقها و شرکت های تابع،تا حالا چه میرانی ارزش افزوده سرمایه به بازنشستگان پرداخت کردید؟
شماها که هر روز شعارهای رنگی از کسب افتخارات جدید بازار تولید،سرمایه و کالا در تجارت جهانی در رسانه ها گفتگو دارید و گزارشهای چندین ده و صد همتی از درآمدها و دستاوردهای شرکتهای تابع دارید،چرا در گزارشهای رسانه ای هیچ وقت نیامده است از این محل ارزش افزوده سرمایه به هر بازنشسته عضو صندوق در سال پرداخت شده است ؟
راستی این منابع درآمدی صرف چه اموری میشود؟
صرف حقوق های نجومی مدیران عامل، مشاوران و مدیران شرکتهای تابع،تجمل گرایی،خودروهای چند میلیاردی مدیران، ساختمانهای آنچنانی در شمال شهر و یا....
بماند و بماند و بماند که سرانجام دسترنج بازنشستگان میشود داستانهای دنباله دار بانک سرمایه و هزاران داستانک های دیگر ...
یادداشتی از عبدالرسول جوادی بالاجاده