۱۴۰۳/۸/۲۸ - ۱۱ : ۳
تجهیز پلیس راهور به هوش مصنوعی
تجهیز پلیس راهور به هوش مصنوعی
به گزارش جهانی پرس، سردار سید ابوالفضل موسوی پور اظهار کرد: در سالهای اخیر برخوردهای گوناگونی با رفتارهای پرخطر موتورسواران انجام شده است، این برخوردها شامل جمع آوری با کفی، توقیفهای ۶ ماهه، طرح موتوریار و ... بوده است.
وی افزود: در بحث توقیف موتورسواران بحث هزینه پارکینگ، دیون دولتی، نگهداری موتورها بوده است که البته این مساله منجر به رسوب ۶۸ هزار موتور رسوبی در پارکینگها شده است.
موسوی پور بیان کرد: در تمام این سالها تلاش کردیم استفاده از کلاه ایمنی برای موتور سواران را نهادینه کنیم و طی ۱۱ ماه گذشته ۲۰ درصد استفاده از کلاه ایمنی با ۴۲ درصد رسیده است که البته باز آمار مطلوبی نیست.
وی گفت: در ۷ ماهه امسال ۷۰ هزار موتورسیکلت در محل توقیف شده است و بعد یک الی ۲ ساعت تحویل راکب شده است، همچنین در همین مدت ۱۳ هزار موتورسیکلت را به پارکینگ منتقل کردیم و ۱۱۵ هزار موتورسیکلت رفع پوشش پلاک شده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار موتورسیکلت اعمال قانون شده است و ۸۸ پیاده رو در ۸۸ محل با انجام اعمال هندسی مانع ورود موتورسواران به پیاده روها شده است و همچنین ۶ هزار کلاه ایمنی رایگان تحویل موتورسواران شده است.
وی ادامه داد: با شهرداری تهران در حال رایزنی هستیم تا با همکاری شهرداران ۲۲ منطقه تهران، ۲۲ هزار کلاه ایمنی را در روز ۲۲ بهمن بین شهروندان به صورت رایگان توزیع کنیم.
موسوی پور به موتورسوارانی که پلاکشان را بپوشانند هشدار داد و گفت: از روز شنبه ۲۶ آبان ماه تعداد ۵۰ کفی در ۵۰ نقطه شهر تهران مستقر کردیم و موتورسیکلت سوارانی که پوشش پلاک داشته باشند و یا پلاکشان مخدوش باشد هم ۷۰۰ هزار تومان اعمال قانون می شوند و هم با کفی به پارکینگ منتقل و برای آنها پرونده قضایی تشکیل میشود.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: تصادفات فوتی موتورسیکلت سواران از ابتدای سال تا کنون ۱۶ درصد کاهش پیدا کرده است.
سردار سید ابوالفضل موسوی پور با اشاره به لزوم استفاده پلیس راهور از هوش مصنوعی اظهار کرد: دوربینهای نظارتی که در شهر تهران هستند هوشمند نیستند، ما در تهران ۱۷۰۰ کاربر ترافیکی داریم و امکان رصد و مدیریت هر کدام از این کاربران به صورت تکی نیست و اینجا باید از هوش مصنوعی کمک بگیریم تا بتوانیم به موقع ببینیم تا اشکال را برطرف کنیم.
به گفته رئیس پلیس راهور تهران بزرگ استفاده از هوش مصنوعی در پلیس راهور امری شدنی است و تا سال آینده پلیس راهور به هوش مصنوعی مجهز میشود.
وی خاطرنشان کرد: پلیس راهور تهران ۴۵ هزار سامانه هوشمند نیاز دارد که قرار شده است تا سال آینده ۲۵۰۰ سامانه هوشمند (دوربینهای نظارتی و دوربینهای پلاکخوان) به پلیس راهور تهران بزرگ اضافه شود.
موسوی پور تصریح کرد: قطع برق مشکل جدی برای ترافیک ایجاد میکند و باعث تردد کاذب میشود، ما در جلساتی که در ۳ سال گذشته انجام دادهایم ۳۰ تقاطع را اعلام کرده ایم که برق چراغهای آنها قطع نشود اما متاسفانه اجرایی نشده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: قطعی برق مشکل جدی ایجاد میکند و شبها در بزرگراهها باعث ایجاد حادثه میشود و منجر به افزایش تصادفات فوتی و جرحی میشود.
وی افزود: تهران چهارمین شهر آلوده دنیاست و در ۵۲ شهر اسیا ما رتبه هشتم را در تلف شدن وقت در ترافیک داریم.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: سهم الاینده های متحرک به ترتیب کامیون ۱۵ درصد، سواری ۱۳.۹ درصد موتورسکیلت ۱۰.۱ درصد، اتوبوس ۱۳ درصد، مینی بوس ۴ درصد، تاکسی ۲.۱ درصد و وانت ۱.۵ درصد است.
موسوی پور گفت: تردد و توقف این وسایل نقلیه باعث آلودگی هوا می شود. نوع خودروها، سوخت آنها و نقص پلاک های پلاک خوان و غیره از اموال تشدید این شرایط است. همچنین باربری ها که قرار بود از شهرها خارج شوند و این اتفاق نیوفتاده و باعث الودگی هوا می شود.
وی افزود: سال گذشته ۱میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه برای معاینه فنی جریمه شدند اما امسال به خاطر خرابی دوربین ها،امسال ۹۳۳ هزار وسیله جریمه شده اند که این مسئله نیز روی آلودگی هوا تاثیر منفی دارد.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: خودروهایی که معاینه فنی دارند اما به مشکل خورده اند مثل شکستگی شیشه و غیره در محل توسط پلیس کارشناس، ابطال معایه فنی انجاممی شود که ۱۴ هزار خودرو امسال اعمال قانون شده اند.همچنین خودرو های دودزا به پارکینگ منتقل می شوند.
موسوی پور گفت: صدور معاینه فنی رایگان به موتورسیکلت ها در آذرماه اجرا می شود. همچنین کلاه ایمنی رایگان هدیه می گیرند.
وی به بحث معاینه فنی پرداخت و گفت: در این 7 ماه معاینه فنی 5500 خودرو در محل ابطال شده است.
سردار موسوی پور ادامه داد: در آذرماه در سه نقطه نسبت به صدور معاینه فنی رایگان برای موتورها اقدام خواهد شد و در همان جا یک کلاه ایمنی هم به آنها تقدیم می شود.
وی به آمار اعمال قانون در 7 ماهه سال جاری پرداخت و گفت: در تخلفات ساکن 6 میلیون خودرو، دودزا و معاینه فنی 1 میلیون، تخلفات حادثهساز 1 میلیون و 100 هزار خودرو، تخلفات مربوط به پلاک 380 هزار و دستکاری پلاک 1900 فقره اعمال قانون صادر شده است.
موسویپور ادامه داد: در شهر تهران حدود 9 هزار نفر نمره منفی بالای 30 دارند.
وی به آمار تصادفات پرداخت و گفت: رتبه اول تصادفات در بزرگراهها به آزادگان با 12 درصد تعلق می گیرد.